Šalto rūkymo gaminiai

  •  

    Jautienos dešra šalto rūkymo a/r kg (~0.3kg)

    Dešrai gaminti naudojama smulkita jautiena, kiauliena ir lašiniai, sumaišant su prieskoniais, jų ekstraktais, druska. Sukimšta masė į kiaulių žarnas išrūkoma. 

    Kaina 12.99 
    Lygumų skilandinė dešra šalto rūkymo a/r kg (~0.5kg)

    Dešrai gaminti naudojama smulkita kiauliena ir lašiniai,sumaišant su prieskoniais, jų ekstraktais,druska. Sukimšta masė į kiaulių žarnas rūkoma. 

    Kaina 14.49 
    Lašiniuotis šalto rūkymo kg (~0.45kg)

    Lašiniuočiui gaminti naudojama smulkita pažandė ir lašiniai,sumaišant su prieskoniais jų ekstraktais,druska.sukimšta masė į kiaulių žarnas rūkoma šaltai. 

    Kaina 6.60 
    Šalto rūkymo kiaulienos lašiniai a/r kg

    Rūkyti kiaulienos lašiniai tikriausiai yra lietuviškiausias valgis. Sniego baltumo riebalai, rusva traški odelė, gardus dūmo aromatas – štai kur glūdi šio gaminio paslaptis. 

    Kaina 7.49 
    Kiaulienos kumpis šaltai rūkytas a/r kg

    Šalto rūkymo kiaulienos kumpis nepaliks abejingų, nes gaminamas pagal senolių receptą. Kvapnus, gardus ir tikrai lietuviškas!

    Kaina 14.49 
    Šalto rūkymo kiaulienos filė a/r kg

    Šalto rūkymo kiaulienos filė skonis nepaliks abejingų, nes gaminamas pagal senolių receptą.
    Mėsos rūkymui naudojamos tik alksnio malkos bei pjuvenos.

    Kaina 15.49 
  •