Karšto rūkymo gaminiai
-
1 - 8 iš 8GRILL dešrelės karšto rūkymo a.r. (~500 g)
Grill dešrelės gaminamos iš kiaulienos ir lašinukų, pagardinamos prieskoniais ir jų ekstraktais. Naudojama tik akmens druska, todėl dešrelės skaniausios keptos ant žarijų ir skanaujamos gamtos apsuptyje.
Kaina 9.49 €(9.49 €/kg)Kubeliais pjaustyti lašiniai k/r (~250g)Kubeliais pjaustyti lašiniai gaminami iš karšto rūkymo kiaulių pažandės ir karšto rūkymo lašinių. Išrūkyti pažandės ir lašinukai supjaustomi kubeliais pjaustyklėje ir susveriami į vakuuminę pakuotę.
Kaina 6.99 €(6.99 €/kg)Servelatas karšto rūkymo a/r (~0.360 kg)Gaminamas iš atrinktos kiaulienos ir jautienos paskaninant prieskoniais. Tradicinio skonio būdingo servelatinėms dešroms.
Kaina 7.99 €(7.99 €/kg)Panevėžio filė karšto rūkymoAtvėsinta kiaulienos nugarinė injektuojama sūrimu, kuris paruoštas iš prieskonių ir nitritinės druskos. Po masažavimo kiaulienos nugarinė termiškai apdorojoma ir tiekiama prekybai.
Kaina 10.49 €(10.49 €/kg)Medžiotojų dešrelės karšto rūkymo a/rKarštai rūkytos dešrelės gaminamos iš kaiulienos, pagardintos prieskoniais ir jų ekstraktais.
Kaina 9.50 €(9.50 €/kg)Naminio dūmo karšto rūkymo dešra a/r (~0.570kg)Dešrai gaminti naudojama smulkinta kiauliena, kiaulienos lašiniai, druska, kruopščiai atrinkti ir suderinti prieskoniai. Naminio dūmo dešra rūkoma lauko rūkykloje 2 - 3 paras, kad įgautų alksnio dūmo skonį ir kvapą.
Kaina 12 €(12 € /kg)Kiaulių ausys virtos rūkytos 200gKiaulių ausys nuvalomos, nuplaunamos.Parruoštos kiaulių ausys verdamos katile 3-4 val. su druska ir prieskoniais. Tada kabinamos ant rėmų ir rūkomos. Atvėsintos ausys supjaustomos juostelėmis ir apibarstomos prieskoniais.
Kaina 3.49 €Šoninė sauso sūdymo karšto rūkymo a/r kgKaršto rūkymo šoninei gaminti atrenkama kiaulių šoninė reikiamo riebumo, atšaldyta. Atšaldyta šoninė apibarstoma druskos, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, lauro lapų ir baziliko mišiniu. Laikoma 12 -16 dienų, kad gerai susiprieskoniuotų. Įsisūrijusi kiaulienos šoninė kabinama rūkymui.
Kaina 11.99 €