Prekių katalogas

Karšto rūkymo gaminiai

  • Kalėdinė karšto rūkymo dešra a/r

    Dešrai gaminti naudojama smulkinta kiauliena, kiaulienos lašiniai, druska, kruopščiai atrinkti ir suderinti prieskoniai. Naminio dūmo dešra rūkoma lauko rūkykloje 2 - 3 paras, kad įgautų alksnio dūmo skonį ir kvapą.  

    Kaina 5.99 
    Kubeliais pjaustyti lašiniai k/r (~250g)

    Kubeliais pjaustyti lašiniai gaminami iš karšto rūkymo kiaulių pažandės ir karšto rūkymo lašinių. Išrūkyti pažandės ir lašinukai supjaustomi kubeliais pjaustyklėje ir  susveriami į vakuuminę pakuotę. 

    Kaina 6.99 
    (6.99 /kg )
    Servelatas karšto rūkymo a/r (~0.360 kg)

    Gaminamas iš atrinktos  kiaulienos ir jautienos paskaninant prieskoniais. Tradicinio skonio būdingo servelatinėms dešroms.

    Kaina 7.99 
    (7.99 /kg )
    Panevėžio filė karšto rūkymo

    Atvėsinta kiaulienos nugarinė injektuojama sūrimu, kuris paruoštas iš prieskonių ir nitritinės druskos. Po masažavimo kiaulienos nugarinė termiškai apdorojoma ir tiekiama prekybai. 

    Kaina 10.49 
    (10.49 /kg )
    Medžiotojų dešrelės karšto rūkymo a/r

    Karštai rūkytos dešrelės gaminamos iš kaiulienos, pagardintos prieskoniais ir jų ekstraktais. 

    Kaina 9.50 
    (9.50 /kg )
    Naminio dūmo karšto rūkymo dešra a/r (~0.440kg)

    Dešrai gaminti naudojama smulkinta kiauliena, kiaulienos lašiniai, druska, kruopščiai atrinkti ir suderinti prieskoniai. Naminio dūmo dešra rūkoma lauko rūkykloje 2 - 3 paras, kad įgautų alksnio dūmo skonį ir kvapą. 

    Kaina 12 
    (12  /kg )
    Kiaulių ausys virtos rūkytos 200g

    Kiaulių ausys nuvalomos, nuplaunamos.Parruoštos kiaulių ausys verdamos  katile 3-4 val. su druska ir prieskoniais. Tada kabinamos ant rėmų ir rūkomos. Atvėsintos ausys supjaustomos juostelėmis ir apibarstomos prieskoniais. 

    Kaina 3.49 
    Kiaulienos karka virta - rūkyta kg

    Atšaldyta karka injektuojama sūrimu, kuris paruošiamas iš nitritinės druskos ir prieskonių. Po to  kabinama ant rėmų terminiam apdorojimui. 

    Kaina
    Šoninė sauso sūdymo karšto rūkymo a/r kg

    Karšto rūkymo šoninei gaminti atrenkama kiaulių šoninė reikiamo riebumo, atšaldyta. Atšaldyta šoninė apibarstoma druskos, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, lauro lapų ir  baziliko mišiniu. Laikoma 12 -16 dienų, kad gerai susiprieskoniuotų. Įsisūrijusi kiaulienos šoninė kabinama rūkymui.  

    Kaina 11.99