Prekių katalogas

Karšto rūkymo gaminiai

  • GRILL dešrelės karšto rūkymo a.r. (~500 g)

    Grill dešrelės gaminamos iš kiaulienos ir lašinukų, pagardinamos prieskoniais ir jų ekstraktais. Naudojama tik akmens druska, todėl dešrelės skaniausios keptos ant žarijų ir skanaujamos gamtos apsuptyje. 

    Kaina 9.49 
    (9.49 /kg)
    Kubeliais pjaustyti lašiniai k/r (~250g)

    Kubeliais pjaustyti lašiniai gaminami iš karšto rūkymo kiaulių pažandės ir karšto rūkymo lašinių. Išrūkyti pažandės ir lašinukai supjaustomi kubeliais pjaustyklėje ir  susveriami į vakuuminę pakuotę. 

    Kaina 6.99 
    (6.99 /kg)
    Servelatas karšto rūkymo a/r (~0.360 kg)

    Gaminamas iš atrinktos  kiaulienos ir jautienos paskaninant prieskoniais. Tradicinio skonio būdingo servelatinėms dešroms.

    Kaina 7.99 
    (7.99 /kg)
    Panevėžio filė karšto rūkymo

    Atvėsinta kiaulienos nugarinė injektuojama sūrimu, kuris paruoštas iš prieskonių ir nitritinės druskos. Po masažavimo kiaulienos nugarinė termiškai apdorojoma ir tiekiama prekybai. 

    Kaina 10.49 
    (10.49 /kg)
    Medžiotojų dešrelės karšto rūkymo a/r

    Karštai rūkytos dešrelės gaminamos iš kaiulienos, pagardintos prieskoniais ir jų ekstraktais. 

    Kaina 9.50 
    (9.50 /kg)
    Naminio dūmo karšto rūkymo dešra a/r (~0.570kg)

    Dešrai gaminti naudojama smulkinta kiauliena, kiaulienos lašiniai, druska, kruopščiai atrinkti ir suderinti prieskoniai. Naminio dūmo dešra rūkoma lauko rūkykloje 2 - 3 paras, kad įgautų alksnio dūmo skonį ir kvapą. 

    Kaina 12 
    (12  /kg)
    Kiaulių ausys virtos rūkytos 200g

    Kiaulių ausys nuvalomos, nuplaunamos.Parruoštos kiaulių ausys verdamos  katile 3-4 val. su druska ir prieskoniais. Tada kabinamos ant rėmų ir rūkomos. Atvėsintos ausys supjaustomos juostelėmis ir apibarstomos prieskoniais. 

    Kaina 3.49 
    Kiaulienos karka virta - rūkyta kg

    Atšaldyta karka injektuojama sūrimu, kuris paruošiamas iš nitritinės druskos ir prieskonių. Po to  kabinama ant rėmų terminiam apdorojimui. 

    Kaina
    Šoninė sauso sūdymo karšto rūkymo a/r kg

    Karšto rūkymo šoninei gaminti atrenkama kiaulių šoninė reikiamo riebumo, atšaldyta. Atšaldyta šoninė apibarstoma druskos, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, lauro lapų ir  baziliko mišiniu. Laikoma 12 -16 dienų, kad gerai susiprieskoniuotų. Įsisūrijusi kiaulienos šoninė kabinama rūkymui.  

    Kaina 11.99