Karšto rūkymo gaminiai
-
1 - 12 iš 12Naminio dūmo karšto rūkymo dešra a/r vnt (~550 g)
Naminio dūmo dešros gamybai naudojama smulkinta kiauliena, kiaulienos lašiniai, druska. Kad suteikti pikantišką skonį ir kvapą naudojami grynieji prieskoniai ir jų ekstraktai. Dešra rūkoma lauko rūkykloje, dėl to primena mūsų senolių gamintą dešrą.
Kaina 7.90 €Dešrelės prie kopūstų karšto rūkymo a/r vnt (~400g)Dešrelės gaminamos iš smulkintos kiaulienos ir lašinių. Pridedant prieksonių mišinio ir grynųjų prieskonių. Labiausiai dera su raugintais kopūstais ir virtomis karštomis bulvėmis.
Kaina 5 €Tauragės dešrelės karšto rūkymo I r. vnt (~400g)Tauragės karštai rūkytos dešrelės puikiai tiks pietums. Greitai paruošiamos verdant arba šildant karšto oro orkaitėje. Dešrelės yra puikaus skonio ir aromato.
Kaina 2.70 €Pusrytinė dešra karšto rūkymo I r. vnt (~350g)Karštai rūkytia dešra, puikiai tinka pusryčiams su gardžios duonos riekele. Ji yra švelnaus skonio ir puikaus aromato, soti.
Kaina 2.70 €Kubeliais pjaustyti lašiniai k/r (~250g)Kubeliais pjaustyti lašiniai gaminami iš karšto rūkymo kiaulių pažandės ir karšto rūkymo lašinių. Išrūkyti pažandės ir lašinukai supjaustomi kubeliais pjaustyklėje ir susveriami į vakuuminę pakuotę.
Kaina 1.99 €Servelatas karšto rūkymo a/r vnt (~350 g)Gaminamas iš atrinktos kiaulienos ir jautienos paskaninant prieskoniais. Tradicinio skonio būdingo servelatinėms dešroms.
Kaina 3.90 €Panevėžio filė karšto rūkymo vnt (~300g)Atvėsinta kiaulienos nugarinė injektuojama sūrimu, kuris paruoštas iš prieskonių ir nitritinės druskos. Po masažavimo kiaulienos nugarinė termiškai apdorojoma ir tiekiama prekybai.
Kaina 3.70 €Medžiotojų dešrelės karšto rūkymo a/r vnt (~330g)Karštai rūkytos dešrelės gaminamos iš kaiulienos, pagardintos prieskoniais ir jų ekstraktais.
Kaina 3.50 €Kiaulienos kumpis karšto rūkymo a.r. vnt (~300g)Kiaulienos kumpis sūdomas sausu būdu, apibarstomas druska ir prieskoniais. Laikoma 8-9 paras. Po to kumpis karštai išrūkomas.
Kaina 3.70 €Kiaulių ausys virtos rūkytos 200gKiaulių ausys nuvalomos, nuplaunamos.Parruoštos kiaulių ausys verdamos katile 3-4 val. su druska ir prieskoniais. Tada kabinamos ant rėmų ir rūkomos. Atvėsintos ausys supjaustomos juostelėmis ir apibarstomos prieskoniais.
Kaina 4.30 €Kiaulienos karka virta - rūkyta vnt (~300g)Atšaldyta karka injektuojama sūrimu, kuris paruošiamas iš nitritinės druskos ir prieskonių. Po to kabinama ant rėmų terminiam apdorojimui.
Kaina 3.30 €Šoninė sauso sūdymo karšto rūkymo a/r vnt (~300g)Karšto rūkymo šoninei gaminti atrenkama kiaulių šoninė reikiamo riebumo, atšaldyta. Atšaldyta šoninė apibarstoma druskos, kvapiųjų pipirų, juodųjų pipirų, lauro lapų ir baziliko mišiniu. Laikoma 12 -16 dienų, kad gerai susiprieskoniuotų. Įsisūrijusi kiaulienos šoninė kabinama rūkymui.
Kaina 4.50 €