Sūdyti lašiniai kg

  • Sūdyti lašiniai kg

    6.90
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Minimalus parduodamas kiekis: 0.3 kg
    Parduodame po 0.1 kg

    Sūdyti lašiniai – skanėstas. Mėsos sūdymas – vienas iš seniausių ir labiausiai paplitusių maisto konservavimo būdų. Žmogui per dieną derėtų suvalgyti apie 20 g lašinių, kad pasikrautų energijos. 

  • Lašiniai sūdomi ir laikomi 14 -16 parų, tada gardinami lauro lapais ir juodaisiais skaldytais pipirais.

     

    Lašiniai – sveika!
    Kiaulės lašiniuose ne tik gausu A, D, F, E vitaminų ir mikroelementų. Svarbiausia, kad juose yra net apie 60 proc. gyvybiškai svarbių nesočiųjų riebalų rūgščių. Jos būtinos endokrininei sistemai, stiprina imunitetą, padeda įveikti streso padarinius, gelbėja nuo depresijos ir kt. Viena vertingiausių lašiniuose esančių rūgščių – arachidono rūgštis. Ji padeda palaikyti normalų širdies raumens darbą, stiprinti kraujagyslių sieneles, stimuliuoja inkstų darbą, gerina smegenų veiklą.